2019     Logo Stichting Hulphond NL

 

Ook in 2019 gaan we weer enthousiast zwemmen natuurlijk! Heb jij minimaal je A-diploma kom dan gezellig meedoen.


We zwemmen dit jaar van 30 september tot en met 3 oktober in zwembad Optisport Almere Stad 

 

Inschrijven kan op maandag 23, dinsdag 24, donderdag 26 en vrijdag 27 september van 18.00 tot 19.30 uur (maandag tot 20.30 uur)

Nieuw dit jaar zijn “estafette” ploegjes. Wil je graag meedoen en/of de sfeer weer eens proeven maar kun je niet alle dagen, zoek dan nog 2 of 3 zwemmers die met hetzelfde dilemma zitten en vorm op die manier een “estafette-ploeg”. Ieder kiest dan 1 of meerdere avonden om mee te zwemmen. Een zwemvierdaagse medaille is hier helaas niet aan verbonden, want die is tenslotte alleen voor deelnemers die alle 4 de avonden zwemmen. Let op: maximaal 10 plaatsen per zwemblok en alleen voor complete ploegen!
Ook nieuw is dat we in blokken van 3 kwartier elk zwemmen. De blokken starten om 18.15, 19.00 of 19.45 uur.

 

Ons goede doel dit jaar is Stichting Hulphond Nederland.

Kosten 10 euro per persoon en 12 euro voor een estafetteploegje (géén medaille!). Bij voorkeur contant betalen. Pinnen 30 eurocent per persoon en 35 eurocent per estafetteploegje extra.

 

Voor vragen kun je een mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

       2018

 

Het is alweer voorbij! Wat hebben de 218 zwemmers weer 4 avonden met volle kracht gezwommen. Ook de organisatie is blij met wat we hebben opgehaald. De stand stond aan het begin van deze avond op 1100 euro. Maar ook vanavond kwamen er nog mensen met enveloppen met sponsorgeld. Weer 200 euro erbij! Omdat we nog niet alle kosten 100% op een rijtje hebben, moeten we het preciese eindbedrag nog even schuldig blijven. Houd deze site dus wel in de gaten.

 

Dat onze zwemmers het ook een leuk evenement vonden konden we zien aan het kaartje wat we van Isabella Kelder kregen:

    

 

Voor nu zeg ik: iedereen die in welke vorm dan ook 1 of meer dagen heeft meegedaan heel hartelijk bedankt!!!

 

Mede namens Stichting Kind en Brandwond

het zwem4Daagse Team - Watervrienden Almere

 

 

maandag 8 oktober t/m donderdag 11 oktober

in zwembad Almere Stad.


Wie kunnen deelnemen?

Als je je A-diploma hebt gehaald en minimaal 10 banen kan zwemmen, dan mag je je voor dit gezellige evenement inschrijven, waarbij je ook nog eens een goed doel steunt!

 

Wat is ons Goede doel in 2018?

Ons goede doel in 2018 is de Stichting Kind en Brandwond. Wat zij allemaal doen voor kinderen met brandwonden kun je lezen op hun website.

 

Wanneer kun je inschrijven?

In zwembad Almere Stad:

Donderdag 4 en vrijdag 5 oktober van 18.00 uur - 19.30 uur.

 

Wat kost het?

De kosten zijn 9 euro tijdens de voorinschrijving (1 t/m 5 oktober) en 11 euro op de eerste zwemavond (8 oktober). Daarna kan er niet meer ingeschreven worden!

 

Hoe gaat het zwemmen?

We zwemmen in 4 blokken van een half uur en beginnen op een zwemavond om 18.15 uur.

 

 

Voor vragen kun je ons via e-mail bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.